Kerkdienst Vredebergkerk

Welkom in de kerkdienst op zondagmorgen 25 februari om 10.00 uur in de Vredebergkerk.

Voorganger is ds. Irene Pluim met medewerking van het Oecumensich Projectkoor.
Zij schrijft over deze dienst:
In deze Veertigdagentijd onderweg naar Pasen komen we op verschillende manieren de leerling Petrus tegen, in de verhalen. In al zijn menselijke trekken, heel herkenbaar ook. Enthousiast, zoekend, weifelend, met bravoure. Sterk en kwetsbaar tegelijkertijd. In zijn vallen en opstaan krijgen we het verhaal mee van Jezus’ vallen en opstaan. Deze zondag staat het verhaal centraal van de voetwassing van Petrus (Johannes 13) en is het Oecumenisch Projectkoor muzikaal betrokken. Er zijn mooie liederen uitgezocht die passen bij het verhaal, zoals lied 998 uit het liedboek: 'Je hebt je vrienden toen bijeen geroepen'. Een swingend lied van de Braziliaanse theoloog-musicus Jaci Maraschin. Een lied om thuis alvast even te bekijken en dan zie je het hele gebeuren ook al voor je, hoe ‘hoe helder water stromend uit jouw bronnen onze voeten wast, zuivert onze wonden’ (couplet 4).
Welkom om mee te vieren, zingen, bezinnen, stil te worden, toe te leven naar Pasen.

Voor 0 – 4 jarigen is er oppas en voor kinderen  in de groepen 1 t.m. 8 in de basisschoolleeftijd is er kindernevendienst.
De TienerGespreksGroep is de eerste en derde zondag van de maand.

Na de dienst bent u welkom voor een kopje koffie / thee.

Klik hier voor meer informatie over de liturgie en de collecten in deze  dienst (kort van te voren bekend)
Klik op de hoofdbutton “Kerkdiensten uitgezonden” om de dienst met beeld en geluid mee te vieren.