Kerklunch

Elke derde dinsdag van de maand bent u in de Vredebergkerk van harte welkom bij een Kerklunch voor senioren.
Jong, ouder en oud …. iedereen is welkom.
Neem buren, kennissen of vrienden gerust mee.

Voorafgaand aan de lunch is er op 20 februari een bijdrage van Hans van der Ros. Hij zal iets vertellen en laten zien over “4000 jaar historie rond de Wolfhezerbeek”. Er zijn nog steeds volop sporen in het landschap van grafheuvels uit de bronstijd, van oude heerwegen, het in de 80-jarige oorlog verwoeste dorp Wolfheze met zijn oude kerk en rondeel, het oude jachthuis en de gegraven sprengbeken met molens. De invloed van bisschoppen, graven en adel heeft zijn stempel gedrukt op de ontwikkeling rond het oude beekdal.

Om 12.00 uur gaan we aan tafel voor de lunch.
Was u nog niet eerder bij ons aan tafel, schuif dan eens gezellig aan. Wel graag even aanmelden.

Aanmelden kan tot 17 februari bij Rike van den Berg, 026 3341387 of vandenbergrike92@gmail.com
Als u vervoer nodig heeft, kunt u dit ook bij Rike melden.