Jeugd

Zomer-vakantieweek van 25-29 juli 2022 voor kinderen in de basisschoolleeftijd en tieners

Op maandag, woensdag en vrijdag zijn de kinderen uit groep 1 t/m 4 welkom.
Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn de jongeren en de tieners vanaf groep 5 welkom.

Alle hulp is uiteraard welkom!
Wil je helpen organiseren, helpen in Schaarsbergen op één van de dagen, een lunch maken of helpen tenten bouwen?? We horen het graag. Geef je hulp dan door aan Henrita Woudenberg, 06 48156788

Kijk hier voor het filmpje over de vakantieweek in 2021.

Wist je dat? – Coronatijd

In coronatijd wijzigen de plannen voor de jeugd regelmatig. Daarom zijn de verschillende app-groepen om zowel de jongeren zelf als ouders te informeren nu extra belangrijk.
Er is een app-groep voor de ouders van de kindernevendienst kinderen, een app-groep voor de Wiebers en een app-groep voor Blue.
Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op.

Kinderen en Jongeren

Kinderen en jongeren zijn een belangrijke doelgroep in onze gemeente.
Zowel op zondag als in de week worden er verschillende activiteiten georganiseerd, die aansluiten bij de behoeften van de kinderen, de jongeren en hun ouders. Wij hopen met deze activiteiten dat de kinderen vertrouwd raken met de bijbelverhalen en ontdekken hoe je in vertrouwen met God kunt leven.

Tijdens de zondagmorgenvieringen in de Vredebergkerk is er voor kinderen en jongeren speciale aandacht. Er is oppas voor de kleinsten, kindernevendienst voor de bassisschoolleeftijd en voor tieners is er met een bepaalde regelmaat tienergespreksgroep. Hieronder leest u daarover meer.

Naast de onderstaande activiteiten zijn er jaarlijkse of eenmalige activiteiten. We noemen het jaarlijkse Kerkkamp, het Taluduitje voor de allerjongsten, Kerkenpad voor groep 6 van de basisscholen,  schoolkerkdiensten enz.

Heb je zin om je in te zetten voor onze jeugd, we zoeken we enkele nieuwe medewerkers.
Kijk op de pagina vacatures naar de mensen die we zoeken.

Wilt u meer weten, neem contact op met de genoemde contactpersonen van de verschillende activiteiten of met contactadres jeugdwerk@pkn-oosterbeek-wolfheze.nl

Jeugdouderling: Hanneke Geuzebroek-Drewes

Oppas