Tweede Advent 4 december 10.00 uur

Voorganger: ds. Martine Pluim; ouderling: Rika Gerritsen; diaconie: Teus van Eck; lector: Joop van der Voet; organist: Arie Vonk; beamer: Maarten van Roest; camera: Daan Heinen; geluid: Chiel Kollaard; koster: Ron Half.

Klik hier  voor de liturgie

Toelichting bij de twee collecten zondag 4 december

1e collecte: Kinderen in Oekraïne
Oekraine is sinds dit jaar bij ons allemaal bekend. Helaas om negatieve redenen: de oorlog. Al voor de oorlog hadden kwetsbare kinderen het moeilijk. Zij staan er vaak alleen voor. Zelfs de belangrijkste dingen in een kinderleven – zorg, aandacht en liefde – ontbreken. Wat vaak een rol speelt is het overmatig drankgebruik door ouders. Kwetsbare kinderen zijn daardoor nog kwetsbaarder geworden. De School van Onze Dromen is opgericht om deze kinderen te helpen en hen met liefdevolle en vakkundige hulp sterker te maken. Onze hulp is daarvoor nodig!
Klik hier voor meer informatie over dit project.
U kunt uw gift op verschillende manieren overmaken:
– via de app Appostel
– via onze eigen beveiligde betaalsite
– of naar NL87 INGB 0004 9753 30 Diaconie Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze o.v.v. ZWO – Oekraïne

2e collecte: Pastoraat
Pastoraat wordt verzorgd door predikanten, ouderlingen en bezoekmedewerkers. Vooral in crisissituaties en andere belangrijke gebeurtenissen wil de kerk naast mensen staan
U kunt uw gift op verschillende manieren overmaken:
– via de app Appostel
– via onze eigen beveiligde betaalsite
– of naar NL60 RABO 0373 7266 86 CvK Protestantse Gemeente te Oosterbeek-Wolfheze o.v.v. Pastoraat

Klik op de button voor het meevieren vanuit de Vredebergkerk.

Klik op de button    voor het meevieren vanuit de Oude Kerk.

De beelduitzendingen staan één week online, de luisteruitzending wat langer.
Tip: Wanneer Kerkomroep voor uw iPad, iPhone of Android toestellen niet goed werkt, er is een gratis Kerkomroep-app te downloaden vanuit de App-store of Google Play.

Kijk hierboven voor de liturgie van de  laatste of eerstkomende kerkdienst.
De liturgieën kunnen ook voorafgaande aan een kerkdienst worden gemaild. Degenen die geen mail hebben maar toch graag voorafgaand aan de kerkdienst een liturgie willen ontvangen, krijgen de liturgie persoonlijk thuis bezorgd.

Twee verschillende mogelijkheden om thuis de kerkdienst mee te maken

• Internet
    Zie de button hierboven
  • Kerkwebradio
    Via een inbelmodem via de telefoonlijn of de computer

Wilt u meer weten over bovenstaande informatie, dan kunt u contact opnemen met:
Giel Kollaard, 026 3337847

Hier kunnen soms de laatst gehouden preken staan.