Donderdag 15 december is er weer een nieuw kerkblad verschenen met het thema  “Verwachting”.

De redactie schrijft:
Verwachting, verwachten, uitzien naar, verlangen naar, het zijn woorden die u in dit kerkblad regelmatig tegenkomt.
De foto op de voorkant is van het Asielzoekerscentrum aan de Nico Bovenweg in Oosterbeek. Twee bewoners met hun eigen geschiedenis, die al lang wachten op een nieuwe toekomst.
In het hoofdartikel wordt een relatie gelegd met de droom van Maria die zingt van een wereld omgekeerd. De verhalen en beelden in dit kerkblad spreken verder voor zich.
Opvallend is dat in dit kerkblad de problematiek van de energiecrisis op verschillende manieren aandacht vraagt.
Als redactie wensen we u veel lees- en kijkplezier. En we horen natuurlijk graag uw reacties.

Klik hier voor de digitale uitgave naar de webpagina van het kerkblad.
Hier vindt u ook de bladen van het afgelopen jaar en het publicatierooster voor 2023.