Pinksterzondag 28 mei is de aftrap van alle festiviteiten in het kader van 50 jaar Raad van Kerken Oosterbeek-Wolfheze en Doorwerth-Heveadorp.

Welkom om 10.00 uur voor een feestelijke pinksterviering in de Vredebergkerk te Oosterbeek waar voorgangers uit alle vier geloofsgemeenschappen – Bernulphuskerk, Ontmoetingskerk, Remonstrantse Kerk, Vredebergkerk – hun medewerking aan zullen verlenen: wat heeft oecumene ons gebracht?
Deze zondag zal dan ook alleen de Vredebergkerk geopend zijn.

In de dienst is ook aandacht voor de kinderen, die daarna naar hun eigen kindernevendienst zullen gaan.
Voor 0 tot vierjarigen is er oppas.

Na afloop van de viering zullen we onder muzikale begeleiding buiten de banier onthullen die speciaal voor dit jubileum is gemaakt en die bij elke festiviteit bij de vijf kerkgebouwen zal wapperen. Daarna drinken we gezamenlijk koffie met iets lekkers en zullen we de aanwezigen aangenaam bezighouden zodat we op een ongedwongen manier de kennismaking voort kunnen zetten

We hopen op een grote toestroom van kerkgangers uit alle betrokken geloofsgemeenschappen.

Oproep:
Om deze dag extra luister bij te zetten, zou het leuk zijn als u in uw kleding iets van rood/oranje/geel – uitgesproken kleuren van het pinksterfeest – wilt stoppen. Dat mag iets heel kleins zijn, maar ook van top tot teen!

Voor meer informatie over de liturgie en de collecten in deze  dienst, kijk op de pagina kerkdienst.
Hier vindt u ook de link om de dienst met beeld en geluid digitaal mee te vieren.