Activiteiten voor senioren

Contactmiddagen

Contactmiddag seniorenBegin juli schrijft Greet van Roest:

Toen we in februari de filmopnames maakten voor de digitale contactmiddag, in de sneeuw bij de Boschhoeve, nodigde Dineke Logtenberg ons uit om in de zomer met de senioren bij haar in de theeschenkerij/kwekerij op bezoek te komen. Omdat we al zo lang geen contactmomenten hebben, lijkt het ons leuk om niet alleen vanuit de contactmiddag, maar samen met het inloophuis en alle secties op deze uitnodiging in te gaan.
De corona-richtlijnen moeten nog stipt opgevolgd worden, maar er komt steeds meer perspectief. Alle senioren zijn waarschijnlijk inmiddels gevaccineerd en we hopen dan ook dat we in de tweede helft van augustus op de Boschhoeve elkaar kunnen ontmoeten. Uiteraard alles onder voorbehoud.

We houden u op de hoogte via de zondagsbrief en de website. Voor nu wensen we u een mooi begin van de zomer.
Namens inloophuis, secties en contactmiddagen hartelijke groet, Greet van Roest.

Half juni zijn er bloemen met een mooie zelfgemaakt groet gebracht bij alle bij ons bekende senioren.

Klik hier voor de beelduitzending “Ik ben er voor jou”.

Wat zijn de contactmiddagen voor senioren

Vanaf september tot juni organiseert een werkgroep eens per maand een ontmoetingsmiddag voor senioren.
Vanwege de corona-tijd kunnen ontmoetingen nu niet plaatsvinden. Maar zodra dit weer kan, gaan we – in enigszins vernieuwde vorm – weer van start.
Via kerkblad, website en zondagsbrief houden we u op de hoogte.

Kerst en Pasen

Rond Kerst en Pasen bent u welkom voor een maaltijd met daarbij een korte viering. Meestal is er een gast, die zorgt voor extra muzikale omlijsting.

Dagtocht

In mei organiseert de werkgroep, als afsluiting van het seizoen, een dagtocht met een bus van Betuwe Express. ’s Morgens vertrekken we bijtijds vanaf de Vredebergkerk om vervolgens een gezellige en mooie dag met elkaar te beleven.
Al verschillende jaren is deze dagtocht een groot succes.

Programma
Aankondigingen van de activiteiten gebeurt in het kerkblad, de zondagsbrief en op de website.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Greet van Roest,  e-mail: greet.vanroestbal@planet.nl of  026 3336974.