Beroepingswerk

De Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze is op zoek naar een nieuwe predikant voor 0,7 fte.

In onderstaande documenten is alle belangrijke informatie te vinden over deze vacature.

De beroepingscommissie is met enthousiasme aan het werk om een nieuwe predikant te vinden.

Op de foto ziet u de leden van deze beroepingscommissie. Van links naar rechts Thomas Hoekstra, Bas van Helden, Henk Brouwer, Tettie Wiegers, Douwe de Vries, Jan Tijssen, Hanneke Monden, Sjoerd Meulensteen (voorzitter). Arianne van Tongeren was helaas verhinderd.

De kerkenraad en de gemeente wensen hen veel wijsheid toe.

Ds. Irene Pluim heeft toegezegd om voorlopig 100% te blijven werken. Daarnaast zal de kerkenraad er alles aan doen om haar te ondersteunen, zodat het werk binnen onze gemeente zo goed mogelijk doorgaat en Irene niet overbelast raakt.

Hebt u vragen of suggesties, neem dan contact op met de voorzitter (Sjoerd Meulensteen) of de secretaris (Bas van Helden) beroepingscie@pkn-oosterbeek-wolfheze.nl

20211200 Advertentie vacature
20210916 Karakterschets gemeente