Beroepingswerk

Beroepingswerk – Vacature ds. Petra Doorn

Gemeente-avond 5 oktober

Dinsdag 5 oktober vond in de Vredebergkerk de gemeente-avond plaats. Op deze avond werd uitleg gegeven over de profielschets voor een nieuwe predikant.

Ook stelden de leden van de beroepingscommissie zich voor. Op de foto ziet u van links naar rechts Thomas Hoekstra, Bas van Helden, Henk Brouwer, Tettie Wiegers, Douwe de Vries, Jan Tijssen, Hanneke Monden, Sjoerd Meulensteen (voorzitter). Arianne van Tongeren was helaas verhinderd.
De commissie bestaat uit positieve, enthousiaste mensen, die zin hebben in hun opdracht op zoek te gaan naar een nieuwe predikant naast dominee Irene Pluim.
De kerkenraad en de gemeente wensen hen veel wijsheid toe.

Ds. Irene Pluim heeft toegezegd om voorlopig 100% te blijven werken. Daarnaast zal de kerkenraad er alles aan doen om haar te ondersteunen, zodat het werk binnen onze gemeente zo goed mogelijk doorgaat en Irene niet overbelast raakt.
Ds. Jacqueline Dam, tot 1 augustus in dienst als ambulant predikant, zal ook daarna beschikbaar blijven voor de zondagse eredienst en voor rouwdiensten.

Hebt u vragen of suggesties neem dan contact op met de scriba Jenneke Bal of met één van de voorzitters Cathrien Batterink of Pieter Stolwijk.
Klik hier voor de contactgegevens.

20210916 Karakterschets gemeente
20210916 Profielschets predikant