Oefen mee in recht doen

Oefen mee in recht doen- samen oefenen stimuleert.
De Veertigdagentijd is vanouds een periode van bezinning, sober leven en extra aandacht voor de mensen en de wereld om ons heen. Ons leven als het ware verbinden met de weg die Jezus is gegaan.

Als werkgroep Groene Kerk nodigen we u en jou uit om een gezamenlijk een begin te maken met die periode van Veertigdagen.
De Aswoensdagviering van 14 februari 19.00 uur in de Bernulphus samen beleven.
Een Sososo-maaltijd (soep – soberheid -solidariteit) op 19 februari om 18.00 uur in de Vredebergkerk met een gesprek over de achtergronden van de Veertigdagentijd met inbreng van ds. Irene Pluim. Het aanreiken van mogelijkheden om zo eigen keuzes te maken en de komende weken te oefenen in goed en recht doen. Iedereen neemt eigen bord en bestek mee.

Er wordt voor de maaltijd een vrijwillige bijdrage gevraagd. Het geld dat, na de betaling van de kosten overblijft, wordt gedoneerd aan het project "Kansarme jongeren in Colombia", de paasmorgen collecte.
Voor de maaltijd kunt u zich tot 17 februari opgeven bij Engelien Heinen, 06 57348628

Klik hier voor meer informatie (pag. 10/11 kerkblad bijEen 15 februari)