De bezoekmedewerkers, de medewerkers van inloophuis en kerklunch ontvingen een uitnodiging om 13 januari onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe jaar in te luiden.

Met een opkomst van ruim 35 mensen kunnen we terugkijken op een geslaagde en gezellige bijeenkomst. Met een doorgegeven bolletje wol ontstond een netwerk van draden en draadjes: iedereen werd op een of andere manier onderdeel van dit netwerk. Want dat is pastoraat : samen de lijntjes vast- en openhouden zodat iedereen zich gehoord en gezien voelt in onze gemeente, al naar zijn of haar behoefte.

Als Kerkgroep Pastoraat zijn we blij met de inzet van onze vrijwilligers en hopen we dat deze bijeenkomst ook als een blijk van onze dankbaarheid is ervaren.