Blue

Logo Blue

Wist je dat? – Coronatijd

In coronatijd wijzigen de plannen regelmatig. Daarom is er een app-groep voor de jongeren van Blue.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste (online) activiteiten, laat het weten aan  Arie de Vroomen, zie contactgegevens onder aan deze pagina.

Blue voor 12-20 jaar

Blue is een gezelligheidsgroep voor tieners van 12-20 jaar . Zij komen bij elkaar in de zgn. Blue kelder van de Vredebergkerk, een ruimte met bar die speciaal voor deze groep is ingericht en eigenlijk Blue Heaven heet. Blue heeft als doel gezelligheid en het vergroten van het groepsgevoel. Ook buiten de vaste Blueavond om worden er wisselende activiteiten georganiseerd.

Twee keer per maand is er clubavond, waarbij we activiteiten organiseren, maar onder het genot van een drankje ook gewoon lekker chillen met goede muziek.

De clubavond begint om 20.30 uur en eindigt voor de jongsten om 22.30 uur en voor de 16- tot 20-jarigen om 24.00 uur. Iedereen mag één introducee meenemen.

De entreekosten zijn € 1,= en de alcoholvrije consumpties zijn gratis. Je bent van harte uitgenodigd om deze avonden bij te wonen.

Blue kun je ook vinden op facebook, ga daarvoor naar Blue-Oosterbeek. Hierop staan ook de aankondigingen van de clubavonden. Er is ook een Blue-appgroep.

De data voor 2022
25 februari, 11 en 25 maart, 8 en 22 april, 6 en 20 mei en 10 juni.
Wil je ook rechtstreeks nieuws ontvangen, neem dan contact met de hieronder genoemde contactpersoon.

Heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen met Arie de Vroomen 06 51386784.

Gezellig biljarten