Online – Oecumenisch Gebedsdienst

Alle activiteiten

Online – Oecumenisch Gebedsdienst

16 januari: 10:00 - 11:00

Oecumenische dienst in de “Week van Gebed voor de eenheid van de christenen”
Licht in het duister is het landelijke thema dat ons voor de Week van Gebed wordt aangereikt vanuit de kerken in het Midden-Oosten.

De centrale Bijbeltekst komt uit het evangelie van Mattheüs – hoofdstuk 2. Een Nederlandse werkgroep heeft dit gezamenlijk vertaald en (waar nodig) gecontextualiseerd. We lezen “Want zo staat geschreven bij de profeet: En uit jou Bethlehem in het land van Juda komt een leider voort die mijn volk Israël zal leiden.”

Tijdens deze week staan christenen vanuit de hele wereld stil bij de ster van Bethlehem. Een licht dat schijnt in het duister en de weg wijst naar Jezus, denken wij na hoe dit Licht in het duister bij ons tot leven komt.

Voorganger is ds. Martin de Jong (predikant Ontmoetingskerk Doorwerth) en leden van de Raad van Kerken

De Raad van Kerken nodigt u van harte uit!

Klik hier voor de beelduitzending
Klik hier voor de liturgie

Datum:
Tijd:

Remonstrantse Kerk
Locatie: Remonstrantse Kerk, Wilhelminastraat 10 Oosterbeek, 6862HC Nederland + Google Maps