Christmas Carols in de Bernulphus

Alle activiteiten

Christmas Carols in de Bernulphus

18 december 2022: 19:00 - 20:00

Op zondag 18 december wordt in de in de St. Bernulphuskerk in Oosterbeek weer het Festival of Nine Lessons and Carols uitgevoerd, zoals gebruikelijk, in de Anglicaanse traditie.

De vaste liturgie van deze viering gaat terug tot 1880. De 9 korte Bijbellezingen verwijzen allemaal naar de aanstaande geboorte van Jezus en worden afgewisseld met bekende carols en hymnen.

Het Oecumenisch Projectkoor Oosterbeek onder leiding van dirigent Danny Nooteboom heeft al verschillende malen het Festival of Nine Lessons and Carols verzorgd in Oosterbeek en dit is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Zij staan dan ook garant voor een uur genieten van prachtige muziek ter voorbereiding van het naderend kerstfeest.

Aanvang 19.00 uur, de toegang is vrij. Wel is er na afloop een collecte.

Iedereen van harte welkom!

Datum:
18 december 2022