Witte Donderdagviering in de Oude Kerk

Alle activiteiten

Witte Donderdagviering in de Oude Kerk

14 april: 19:30 - 20:30

De Goede Week of ook wel Stille Week genoemd is voor veel kerken een hoogtepunt in het jaar.
De Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze nodigt u daarom ook van harte uit om één of meerdere vieringen mee te maken.

In de Goede Week zijn er drie vieringen in de Oude Kerk te Oosterbeek.
Op donderdag 14 en vrijdag 15 april beginnen de vieringen om 19.30 uur en op zaterdag 16 april begint de Paaswake om 21.30 uur. Het zijn ingetogen vieringen,  waar de teksten en liederen veel beleving en verstilling oproepen. Er wordt meegewerkt door een paar zangers en er is een blokfluit.
Op vrijdag mag u een bloem meenemen om aan het einde van de viering bij het kruis in het koor van de kerk te leggen.

Voorganger ds. Irene Pluim.

Klik hier voor bijzonderheden als liturgie e.d. maar ook voor de links om de viering met geluid thuis mee te vieren.

Datum:
Tijd: