Tienergespreksgroep

Vredebergkerk Van Toulon van der Koogweg 3,, Oosterbeek

Welkom! Twee keer per maand komen we samen met de tieners van de kerk om met elkaar in gesprek te gaan. Waar dat over gaat? Van alles. Tijdens de Tienergespreksgroep praten we over het leven, geloof, wat er in het nieuws is en vooral: wat de tieners en jongeren zelf bezighoudt. Er is een appgroep voor contacten en wil je meer weten, bekijk dan de webpagina van de Tienergespreksgroep.

Kerkdienst in de Vredebergkerk

Tweede zondag in de 40dagentijd. Zondagmorgen 5 maart bent u van harte welkom om de kerkdienst mee te vieren. Voorganger ds. Martine Nijveld. Er is oppas voor de allerkleinsten en voor basisschoolkinderen kindernevendienst. Er is ook Tienergespreksgroep. Na de dienst is er samen koffiedrinken. Voor de actualiteit van de komende dienst, kijk op de pagina kerkdienst. Hier vindt u ook de link om de dienst digitaal mee te vieren.

Oecumenische vespers in de 40dagentijd

Remonstrantse Kerk Locatie: Remonstrantse Kerk, Wilhelminastraat 10, Oosterbeek

De Raad van Kerken nodigt u uit voor de vespers alle zondagen in de 40dagentijd. Een vesper is een korte viering met veel ruimte voor stilte en muziek. Het onderwerp van de vespers is God ontmoeten in Paulus, naar het gelijknamige boek van Rowan Williams. Rowan. Williams belicht in dit mooi en speciaal voor de tijd van Pasen geschreven boek de kern en het doel van Paulus’ brieven. In deze vespers volgen wij de lezingenreeks die Rowan Williams ons aanreikt voor de 40dagentijd.