Donderdag 27 oktober is er weer een nieuw kerkblad verschenen met het thema  “Verbondenheid”.

De redactie schrijft:
Verbonden, verbondenheid en verbinden zijn woorden die u in dit kerkblad regelmatig tegenkomt. Het hoofdartikel zet de toon, de westerse manier van kijken en samenleven lijkt haaks te staan op de Afrikaanse zienswijze. Hette Domburg laat in het hoofdartikel haarscherp zien hoe de ontmoeting met mensen uit dit deel van de wereld ons een spiegel kan voorhouden en ons misschien wel verder  kan helpen.
Het interview met de 100 jarige en de teksten in de verschillende rubrieken nodigen uit tot zelfreflectie, bezinning en keuzes maken.
De foto op de voorkant is gemaakt in de tuin rond de Tiny Church op de Floriade in Almere. Het kunstwerk is van Carla Veldhuis. Een toelichting is ons inziens hier niet nodig.
Verder leest u over komende activiteiten en thema’s waar de verschillende kerkgroepen mee bezig zijn.
Wij wensen u veel kijk en leesplezier en zijn benieuwd naar uw reacties.

Klik hier voor de digitale uitgave op de webpagina van het kerkblad.
Hier vindt u ook de bladen van het afgelopen jaar.