In de vergaderzalen van de Vredebergkerk hangen vanaf 12 oktober kunstwerken van Paul Straver.

Paul is een Oosterbeekse schilder die we inmiddels een veteraan mogen noemen. Veel mensen kennen hem als een maker van abstracte bloemenschilderijen, die hij graag tijdens de jaarlijkse kunstroutes laat zien in zijn atelier.

Volgens deze kunstveteraan is schilderen, net als muziek, een manier om emotie, gevoel of stemming te delen met anderen. In zijn atelier laat hij zich inspireren door vrolijke muzikale klanken, die hij omzet in kleurtonen die zijn werk doen sprankelen. Het resulteert in vrolijke kleurrijke werken, abstract, met veel zeggingskracht en met het grote mes (alla prima) geschilderd, die vertellen wie Paul is en vooral hoeveel plezier het schilderen hem geeft.

Wij zijn blij, dat Paul ons dit plezier wil laten ervaren, door een selectie van zijn werk bij ons op te hangen.

Klik hier om de website van de kunstenaar te bezoeken.

De tentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingsuren van de Vredebergkerk, en dat is op donderdag- en vrijdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur