In de zalen van de Vredebergkerk hangen foto’s van Jan Maarten Hensel uit Doorwerth.

Jan Maarten is dagelijks met kunst bezig is, hetzij in zijn atelier of in de buitenruimte.
Jan Maarten is in 1955 in Amsterdam geboren en is betrokken bij diverse burgerinitiatieven in de gemeente.

Hij schrijft  “Zoals bijvoorbeeld met het ontwikkelen van een Beleef Eet & Kweektuin in Doorwerth op het pop-up plein. Ook is op het pop-up plein in Doorwerth bij apotheek Kisters een beeld van mij te zien, genaamd Fanny.
Dit jaar zal ik door alle eigen kunstinitiatieven niet meedoen aan de Kunstroute. Maar het atelier is wel regelmatig open.”

Contactgegevens:
Jan Maarten Hensel
Utrechtse weg 408,
Doorwerth
06 51303958

De tentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingsuren van de Vredebergkerk en dat is op donderdag- en vrijdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur.