Maandagmorgen 27 juni hebben de twee voorzitters van de kerkenraad, Cathrien Batterink en Pieter Stolwijk,  ds. Martine Nijveld in Den Haag de beroepsbrief gebracht.
Met deze brief zeggen we als kerkelijke gemeente dat we haar graag als predikant in ons midden hebben.
Mondeling heeft Martine het beroep aangenomen en volgende week komt ze zelf haar schriftelijke antwoord brengen.

De kerkenraad is blij met deze ontwikkelingen.
Een jaar lang is een beroepingscommissie aan het werk geweest om alle stukken voor zo’n beroep op orde te krijgen, een goede advertentie te maken en dan een lange procedure waarin belangstellenden gewikt en gewogen worden.
Dinsdag 21 juni heeft de beroepingscommissie hun voordracht ingebracht op een gemeentevergadering. En nu het resultaat, ds. Martine Nijveld heeft het beroep aangenomen.

Op een later tijdstip hoort u wanneer zij in onze gemeente zal beginnen.

Vanaf deze plek heten wij haar alvast van harte welkom.