Donderdag 30 juni verschijnt het nieuwe kerkblad met het thema “Pas op de plaats”

De redactie schrijft:
Het thema “Pas op de plaats” kleurt deze nieuwe bijEen. Op verschillende plaatsen in dit kerkblad wordt dit thema uitgewerkt. En de foto’s proberen op een eigen wijze ons uit te nodigen na te denken hoe we zelf dit thema proberen vorm te geven. Hopelijk lukt ons dat de komende weken nu de agenda voor veel mensen minder vol staat.
Een minder dik nummer deze keer omdat allerlei plannen voor het nieuwe seizoen nog onvoldoende uitgewerkt zijn.
Als redactie zijn we benieuwd naar uw reacties op de teksten en de beelden die worden aangereikt.

Geïnteresseerd, wilt u dit kerkblad of één van de vorige online lezen, klik hier voor de webpagina kerkblad.