Het 40-jarig Gidsenjubileum op 21 en 22 mei was een feestelijk gebeuren in en rond de Oude Kerk in Oosterbeek.

Burgemeester Schaap en de Gedeputeerde Drenth zijn aanwezig en zij ontvangen een exemplaar van twee boeken, die ter gelegenheid van dit jubileum zijn verschenen:
Gidsen van de Oude Kerk, geschreven door Marion Gerritsen-Teunissen en De Oude Kerk in Oosterbeek door Piet Bot.
Beide boeken waren die dagen te koop en werden door de auteurs gesigneerd.
Beide auteurs kregen van de Stichting Vrienden Oude Kerk als dank een mooi kunstwerkje.

Buiten op het grasveld stond een tent waar koffie, thee en soep gebruikt kon worden.
Behalve de vele genodigden kwamen ook veel fietsers en wandelaars een bezoekje brengen.

De Oude Kerk is tot 1 oktober open op woensdag, donderdag en zondag van 13 tot 16 uur. Ook dan zijn er gidsen die u van alles kunnen vertellen over de geschiedenis van deze kerk.
U bent van harte welkom.