Dinsdag 22 maart zijn de deelnemers van de Micha-cursus op excursie naar de biologische boerderij Veld en Beek in Doorwerth.
Een boeiend verhaal over een bedrijf dat 3300 leden heeft en die haar biologische producten zonder tussenhandel rechtstreeks aan de consument, haar leden, verkoopt.
De deelnemers horen over de impact van kalfjes bij de moederkoe laten lopen, over de impact van agro-forestry en het planten van bomen tussen groene gewassen.
De morgen wordt afgesloten met een lunch met veelal op de boerderij geproduceerde producten.

Zes dagdelen spraken de deelnemers begin 2020 met elkaar over recht en gerechtigheid, over duurzaamheid en heelheid van de schepping. In dat kader paste ook deze excursie.
De deelnemers kwamen uit verschillende kerken in Oosterbeek en omgeving en half april wordt de Micha-cursus afgerond.
Er wordt overwogen nog eens zo’n Micha cursus te organiseren.
Wilt u meer weten, neem dan contact op met de werkgroep Groene Kerk.
Voor meer informatie, bekijk haar webpagina.