Welkom bij het wekelijkse Coventry-gebed, elke vrijdag van 12.00 – 12.20 uur in de Remonstrantse Kerk aan de Wilhelminastraat 10 in Oosterbeek.

Ongetwijfeld wordt er over de hele wereld dagelijks door miljoenen mensen om vrede en verzoening gebeden – persoonlijk en gezamenlijk. Een van de manieren om dat samen te doen is het Coventry-gebed. Daarvoor komen elke week wereldwijd op meer dan 230 plaatsen christenen bij elkaar, in het netwerk van de zogenaamde ‘Community of the Cross of Nails.’

In Oosterbeek is nu ook een Coventry-groep gestart. Na de eerste bijeenkomst in de Oude Kerk, op de symbolische datum van 17 september, komen we nu wekelijks samen in de Remonstrantse Kerk aan de Wilhelminastraat: elke vrijdag van 12.00 tot 12.20 uur.

We nodigen u van harte uit met ons mee te komen bidden. U hoeft u niet aan te melden, u hoeft er ook niet iedere week te zijn. U kunt gewoon binnenlopen, wanneer u maar tijd en gelegenheid hebt.

De werkgroep Coventry-gebed: Lieuwe Broersma, Joost Klopper, Anne van Laar, Dorienke de Vries. Deze werkgroep valt onder de Raad van Kerken Oosterbeek-Wolfheze-Doorwerth-Heveadorp.