Expositie van schilderijen van Marijke Teunissen in de Vredebergkerk in Oosterbeek in oktober en november.

Mensen en hun tocht door het leven en de wereld zijn dé inspiratiebron voor Marijke Teunissen. In een eigen vorm geeft zij uiting aan haar betrokkenheid met en begrip voor de mens onderweg. In de keuzes van een onderwerp liggen ook persoonlijke drijfveren.

Zij heeft een eigen beeld- en vormtaal ontwikkeld. In een combinatie van abstractie en realisme geeft zij uitdrukking aan menselijke emoties en drijfveren. De vorm wordt daarbij ondersteund door het eigenzinnige kleurgebruik. Dat leidt tot een realiteit met bijna altijd een optimistische ondertoon.

De schilderijen van Marijke Teunissen zijn aangenaam om naar te kijken en interessant om te doorgronden. Toch laten zij nog genoeg ruimte voor eigen interpretatie.

De expositie is toegankelijk tijdens de openingstijden van het kerkelijk bureau. Marijke Teunissen is zelf aanwezig op de donderdagen 7 oktober en 11 november van 14.00 tot 17.00 uur. Ook op andere tijden, maar dan wel op afspraak via haar website (www.marijketeunissen-art.nl).

De schilderijen zijn te koop, ook via haar website.