Opnieuw een zware aardbeving op Haïti. De verwoesting is enorm. Meer dan 14.000 gezinnen zijn dakloos. Hun huizen zijn verwoest of beschadigd. In grote delen van het land hebben mensen geen toegang tot water, voedsel, communicatie, vervoer en elektriciteit.

Na de tropische storm Grace is het dodental verder opgelopen. Ook bemoeilijkt de nasleep van de storm de hulpverlening vanwege ondergelopen gebieden en modderstromen.
Wat brengt uw steun?

• 43 euro: hygiënepakket met zeep, douchegel, tandpasta, tandenborstels, toiletpapier, kam, luiers, wasmiddel voor 1 gezin
  • 62 euro: noodpakket met dekzeilen, touwen en dekens voor 1 gezin

Via het internationaal kerkelijk netwerk (ACT) is Kerk in Actie ter plekke en biedt noodhulp. Gebrek aan schoon water is een groot probleem en ziekte-uitbraken liggen op de loer. Uw steun is hard nodig. Diaconie en ZWO vragen u om te helpen door bij te dragen aan deze extra collecte.

Uw gift is welkom op NL87 INGB 0004 9753 30 t.n.v. Diaconie van de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze o.v.v. Haïti.

Klik hier voor meer informatie