Halverwege het seizoen komen de gidsen voor het bezoekwerk in de Oude Kerk bij elkaar om hun werk te evalueren.
Ze zitten zaterdag 31 juli met elkaar in het koor van de Oude Kerk, delen hun ervaringen van de afgelopen weken en proberen zo de kwaliteit van hun gidsenwerk te verbeteren.

Diny Brouwer schrijft: “Het gaat goed met het gidsenwerk, het is redelijk druk met individuele bezoekers, maar groepen lopen nog niet hard en de eerste Engelse aanmeldingen heb ik pas voor volgend jaar mei!
Maar…  we hebben vier nieuwe vrijwilligers: drie gastvrouwen en een aspirant gids!”

Dat men daar blij mee is, kunt u zich voorstellen.

De gidsen zijn elke zondag-, woensdag- en donderdagmiddag in augustus en september van 13.00 tot 16.00 uur aanwezig en zij staan klaar om u van alles te vertellen over dit unieke kerkgebouw.

Wilt u meer weten, kijk op de site van de Oude Kerk.