Enkele redactieleden van het kerkblad bijEen volgden dit voorjaar een aantal webinars in het kader van “De Week van het kerkblad”. Zij zijn enthousiast over de lezingen en zo wordt er een “heidag” in juli afgesproken.
Op een mooie zonnige dag bespreken ze in de tuin van één van de redactieleden het gehoorde.

De woorden van de theoloog Hendro Munsterman klinken “Kerk-zijn is communio, een gemeenschap van mensen die zich betrokken weet op God (het evangelie), op elkaar en op de wereld. Deze communio moet / wil gecommuniceerd worden“.
Deze woorden worden uitgewerkt in een notitie en zo wordt er een voorlopige visie geformuleerd. Deze visie zal de komende tijd op verschillende plekken besproken worden. U hoort er zeker meer over.

Hebt u interesse of wilt u meer weten, neem dan contact op met redactiekerkblad@pkn-oosterbeek-wolfheze.nl of met de communicatie ouderling Hannie Luiten, klik hier voor de contactgegevens.

De redactie bestaat uit Anneke Kardol, Joke Weening, Jannie van Doorn en Hannie Luiten.