We zien allemaal de beelden op het journaal: Een enorme hoeveelheid regen zorgt voor flinke problemen in Limburg. Straten staan blank, kelders stromen vol en sommige mensen moeten zelfs hun huis verlaten.

We voelen ons machteloos bij een dergelijke natuurramp. Veel vaker treft het landen ver weg, maar nu is het akelig dichtbij

Kerken in Limburg helpen al daar waar het nodig is: ze zijn een toevluchtsoord voor gestrande campinggasten en hulpverleners, een plek om even bij te komen met een kop koffie of thee. De kans is groot dat er de komende tijd andere, financiële ondersteuning nodig is.

Als diaconie willen we niet werkeloos aan de kant staan en lokale kerken financiële ondersteuning bieden om daar te helpen waar het rampenfonds niet in voorziet.
U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer:
NL87 INGB 0004 9753 30 t.n.v. Diaconie van de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze o.v.v. Overstromingen Limburg