We zoeken al enige tijd iemand met een goede ICT achtergrond die het beheer van de ICT systemen en netwerkomgeving van de kerk van Frans van Roest wil gaan overnemen. Hiermee is een of twee uur per week gemoeid alsmede het soms ad hoc oplossen van een ICT probleem.
Voor deze taak hoef je niet persé lid van het College van Kerkrentmeesters te worden maar dat kan natuurlijk wel.
Heb je interesse of wil je er meer over weten, neem dan contact op met Frans van Roest, die nu een groot deel van de ict-werkzaamheden uitvoert: beheerict@pkn-oosterbeek-wolfheze.nl  of 026 3336974 / 06 14195911.

Je kunt ook contact opnemen met de voorzitter van het College van Kerkrentmeesters Joop Kruithof, klik hier voor zijn contactgegevens