Met blote voeten op de vloer, zo zaten de meeste kerkgangers op zondagmorgen 11 juli in de Vredebergkerk.
Met het thema “Aarden” is met woorden en beelden zichtbaar gemaakt dat “aarden” belangrijk is. Hoe kun je de aarde beter voelen dan op je blote voeten, zo maak je immers contact?
Wanneer wij mensen goed geworteld zijn en ons verbonden voelen met de aarde, met alles wat daarop leeft, dan kan het niet anders of de mens gaat duurzaam leven. Of op zijn Zuidafrikaans “volhoudbaar”.

De werkgroep Groene Kerk, die meewerkte aan deze dienst, gaf de kerkgangers twee vragen mee met de uitnodiging daarover in gesprek te gaan met elkaar en de reacties door te geven aan leden van de werkgroep.
1. Wat doet het thema AARDEN met jou persoonlijk?
2. Wat roept deze viering bij jou op.
Ook degenen die thuis de dienst meemaakten zijn van harte welkom hun reacties door te geven aan Teus van Eck, 06 15329704 of teusvaneck@outlook.com
Of aan één van de andere werkgroepsleden.

De werkgroep is benieuwd naar uw reacties.

Klik hier voor het alsnog bekijken / beluisteren van de dienst op 11 juli.
Klik hier voor de liturgie.
20210711 Uitleg / Preek Groene Viering.
Klik hier voor het filmpje Tree Tree
Klik hier voor Herman Wijfels over ‘goede grond’