Wandelen in tweetallen in de Stille Week.

Op de drie dagen voor Pasen bieden we de mogelijkheid aan om in tweetallen een wandeling te maken vanaf de Oude Kerk in Oosterbeek (of de Dorpskerk in Schaarsbergen).
Deze wandelingen komen niet in de plaats van de vieringen op Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag, maar ernaast. De wandeling biedt een mogelijkheid voor ontmoeting en gesprek, voor ontspanning en tegelijk inspiratie op weg naar Pasen.

U kunt samen met iemand komen of alleen. We zorgen ervoor dat er altijd iemand is met wie u samen kunt wandelen. Er is geen route uitgezet, u bent vrij om die zelf te bepalen.
De wandeling begint om 16.30 uur. De tweetallen gaan met korte tussenpozen van start, zodat er voldoende ruimte blijft om alles veilig te laten verlopen. De predikant en vrijwilligers die bij het beginpunt staan, blijven tot 17.45 uur aanwezig, of tot alle wandelaars terug zijn.

Voor onderweg krijgt u een korte tekst mee uit de liturgie van de viering van die dag, met daarbij twee vragen om over na te denken of over te praten. In stilte wandelen mag natuurlijk ook. Verder krijgt u een voorwerp mee voor onderweg dat past bij het thema van de dag.

Wilt u meewandelen vanaf de Oude Kerk of de Dorpskerk op één of meerdere dagen in de Stille Week?
U kunt zich aanmelden bij één van de twee predikanten.
Klik hier voor de contactgegevens ds. bij Irene Pluim of ds. Jacqueline Dam