De jongeren van de Blue zitten niet stil tijdens de lockdown. Op vrijdag 12 februari deden ze mee aan de online variant van Sirkelslag: een interactief spel van Jong Protestant, met verschillende toffe opdrachten. Normaal gesproken speel je Sirkelslag met je groep tegen andere jeugdgroepen in Nederland, maar deze online editie speelden de jongeren onderling tegen elkaar. Ieder voor zich vanuit huis, achter zijn of haar eigen scherm.

Het werd een gezellige avond met een muziekbingo, sportieve uitdagingen en opdrachten die wat denkwerk vereisten. Het enthousiasme van de Blue’ers bij de verschillende opdrachten en het fanatisme dat flink aangewakkerd werd, maakten het een gezellige avond. Nico, Elisa en Amélie haalden de meeste punten en gingen er met de prijzen vandoor.

We kijken terug op een leuke avond met de Blue. En dit ‘voorproefje’ smaakt naar meer, want op 28 mei vindt de live editie van Sirkelslag plaats. We hopen dat deze avond door kan gaan, zodat de Blue kan spelen tegen andere jongeren in Nederland. Deze online editie hebben ze laten zien hoeveel plezier en inzet ze in de strijd kunnen gooien.