Hoewel de agenda in de kerk leeg lijkt, gebeurt er achter de schermen van alles.

Wat is er veel te zien en te lezen over wat er in en vanuit onze kerkelijke gemeente gebeurt. Soms is het officieel georganiseerd maar veel dingen gebeuren ook heel spontaan.
Gemeenteleden die aandacht hebben voor mensen om hen heen en juist in deze corona-tijd extra alert zijn en om zich heen kijken.

En in de vieringen zagen en hoorden we gemeenteleden, jong en oud, die een bijdrage leverden.
Het roept bij velen verbondenheid op.

De redactie van het document Verhalen en beelden rond advent en kerst uit de Prot. Gemeente Oosterbeek-Wolfheze, probeert goed te luisteren en te kijken naar wat er allemaal gebeurt. Creatieve activiteiten en mooie verhalen hebben we in woord en beeld voor u verzameld en in zo in beeld gebracht.
Wij hopen dat u dit document met plezier leest en bekijkt.
Hebt u zelf verhalen en beelden, die u graag wilt delen met anderen, dan horen we dat ook graag.

Mail het naar webredactie@pkn-oosterbeek-wolfheze.nl of laat het ons weten.
Hannie Luiten 026 73700475