Kerst vier je samen, dat is te zien en te merken wanneer je de Kerstavonddienst en de Kerstmorgenviering online hebt meegemaakt.

De boer bij zijn koeien en mensen op straat in Wolfheze of Schaarsbergen, zij zingen en neuriën het Komt allen tezamen.
Dan de kinderen die in het dorp Oosterbeek het kerstverhaal  verbeelden, de zingende tieners en de gemeenteleden die vertellen wat kerst voor hen betekent. En dan niet te vergeten de verschillende musici die meewerken, een veelheid aan mensen die het tot zo’n gezamenlijk feestelijke gebeuren maken.

Samen met de Dorpskerk in Schaarsbergen vierden we zo samen het feest van het Licht.
U kunt deze vieringen gerust voor een tweede keer bekijken en mee maken, het is zeker de moeite waard.

De diensten zijn mee te maken via Kerktelefoon, Kerkomroep en YouTube.
Kijk voor de laatste informatie en de internetadressen kijk bij de pagina Kerkdienst

Kerstnachtdienst Maria en kind