Een kerstmiddag voor senioren die digitaal de huiskamer binnenkomt.

Ds. Irene Pluim heeft samen met de commissie een mooie film gemaakt.
Verschillende gemeenteleden komen in de film aan het woord en vertellen over een mooie kerstherinnering, een indrukwekkende kerstkuier met een kleinkind, over het spelen van de rol van Jozef en Maria of over kerstfeest in Syrië.
Govert de Kleer speelt op de piano enthousiast kerstmuziek en er worden door de organisatoren kerstliederen gezongen.

Een mooie alternatieve kerstmiddag voor senioren maar ook zeker de moeite waard voor anderen.
U ziet in de film betrokkenheid op elkaar en het zoeken naar de warmte van kerst. De film is beslist de moeite waard om te bekijken.

Kijk via Kerkomroep of beluister de kerktelefoon met deze “alternatieve” contactmiddag, de opname blijft bij Kerkomroep enkele weken staan.
Welkom ook wanneer u normaal niet aanwezig bent bij deze contactmiddagen.

De commissie zoekt steeds naar wegen om in contact te blijven met de senioren.
Wilt u meer weten van deze activiteiten voor senioren, kijk op hun webpagina, daar vindt u alle informatie ook de mogelijkheid voor contact.