De werkgroep Groene Kerk heeft meegewerkt aan een filmpje voor de Landelijke Diaconale Dag (LDD) op 7 november j.l.
In het filmpje vertellen enkele werkgroepsleden en ds. Petra Doorn hoe in onze gemeente aandacht gevraagd wordt voor Fairtrade en allerlei andere duurzaamheidsvragen.

Hier onder ziet u de korte opname

Hier onder ziet u de langere versie waar ook ds. Hette Domburg spreekt over de theologische achtergrond van deze activiteiten.

Deze 125e LDD, die dit jaar online plaats heeft gevonden, was een inspirerend gebeuren. Verschillende gemeenteleden hebben de dag gevolgd en digitaal deelgenomen aan verschillende webinars.
De LDD wordt georganiseerd door Kerk in Actie en meestal zijn er ruim 1000 diakenen en diaconale medewerkers aanwezig Hebt u interesse om nog iets van die dag mee te maken, klik hier voor het programma en alle filmpjes.