Het is even wennen maar de kerkdiensten in de Vredebergkerk zijn weer bij te wonen.
Kerkgangers zijn blij dat ze er weer fysiek bij kunnen zijn.
Enkele reacties:de drie lege stoelen tussen de kerkgangers uit één huishouden krijgen een tekening
“Het was even wennen maar toch wel heel fijn om weer samen te zijn”.
“Ik werd er emotioneel van, de liederen raakten me omdat we weer voor het eerst zo samen waren”.
“Hoewel de online diensten heel mooi zijn, heeft het zo samenzijn toch ook wel weer iets bijzonders”
Het voelt goed dat de anderhalvemeter kerkdienst zo zorgvuldig is voorbereid. Het geeft vertrouwen om je aan te melden. Maximaal 100 kerkgangers per dienst.

Aanmelden kan elke week vanaf maandag tot uiterlijk donderdag 18.00 uur, voor de
eerstvolgende kerkdienst.
Opgeven via aanmeldendienst@pkn-oosterbeek-wolfheze.nl
U ontvangt alleen een terugmelding wanneer er geen plaats meer voor u is.

Lees het protocol over de maatregelen die zijn getroffen om alles volgens de RIVM-normen vorm te geven.