Het was zondag 30 augustus een corona-proof afscheid voor onze predikant ds. Oebele van der Veen en zijn vrouw Arianne Boon.
De “intocht” met veel bloemen op de vroege zondagmorgen en de kerkdienst met een naprogramma. De kinderen die rond 12.00 uur op hun eigen wijze afscheid hebben genomen. In de middag een defilé, een lang rij mensen op het terrein voor de Oude Kerk die afscheid komen nemen.

Wilt u iets van dit afscheid nog meebeleven, bekijk het beeldverslag over al deze activiteiten.

Voorafgaand de afscheidsdienst werden er foto’s getoond van de pastorietuin. Arianne Boon zegt hierover “Negen jaar hebben we genoten van de pastorietuin, met veel plezier hebben we er samen gewerkt met tuinman Tjaard Wieringa en buurvrouw Sophie Lambrechtsen”.

Deze fotoserie geeft een impressie van de vier seizoenen in 2019