Vrijdag 24 juli, hebben de twee voorzitters van de kerkenraad, Cathrien Batterink en Pieter Stolwijk, de beroepingsbrief persoonlijk overhandigd aan ds. Irene Pluim in Sittard.
De kerkenraad is blij dat ds. Irene Pluim het beroep heeft aangenomen.

In haar aanname brief schrijft ds. Pluim: “Ik wil jullie danken voor het vertrouwen in mij als nieuwe predikant van jullie gemeente ….. Graag wil ik het beroep naar jullie gemeente aanvaarden. Mijn verlangen om een nieuwe stap te zetten komt wat mij betreft heel mooi samen met jullie zoektocht naar een nieuwe voorganger.
Met de woorden van het lied ‘Ga met God en Hij zal met je zijn’ vertrouw ik op een waardevolle samenwerking”.

Ds. Pluim zal met haar partner en twee kinderen half augustus verhuizen naar de pastorie aan de Benedendorpsweg. Begin oktober zal ze in onze gemeente haar intrede doen.