Vanaf 9 augustus worden er weer live-kerkdiensten gehouden in de Vredebergkerk maar met een beperkt aantal kerkgangers.
Er wordt nu gewerkt aan een anderhalvemeterkerkdienst en daar komt zeker nog meer informatie over.
Om duidelijk te maken waar in die life-kerkdiensten kerkgangers wel en niet mogen zitten, worden bordjes gemaakt.  De kinderen zijn daarvoor als eerste  uitgenodigd om daarbij te helpen. Maar ook volwassenen zijn van harte welkom om zo’n bordje te maken.
Op elke stoel die leeg moet blijven, komt zo’n bordje te liggen. Bordjes met vrolijke kleuren, symbolen en/of woorden als welkom, hoop, liefde, geloof, bijbel enzovoort.
De bordjes worden geplastificeerd, zodat ze vaker gebruikt kunnen worden.

Klik hier voor het formaat van de bordjes.

De tekeningen moeten uiterlijk 9 juli ingeleverd zijn bij Wies Buit (Van Ewijckweg 28), ds. Petra Doorn  of Hanneke Geuzebroek-Drewes .