Een muzikale kerkdienst met betekenisvolle nummers uit de Top2000, gespeeld door een liveband: dat is het idee van een Top2000-kerkdienst. Deze diensten vinden in het hele land plaats, maar op 16 februari is de eerste editie in de Vredebergkerk in Oosterbeek. Afgelopen maand konden mensen stemmen op nummers uit de Top2000 die voor hen betekenis hebben. Meer dan vijftig mensen deden dit via de website of na de zondagsdienst in de kerk. Hartelijk bedankt hiervoor!

Tijdens de Top2000-kerkdienst zal de liveband een selectie van deze nummers spelen en uiteraard mag er meegezongen worden. Ook zullen sommige mensen vertellen waarom een nummer voor hen zoveel betekenis heeft.

Iedereen is van harte uitgenodigd om bij de Top2000-kerkdienst te zijn. Kom je ook?
De Top2000-kerkdienst is op 16 februari om 16.00 uur in de Vredebergkerk in Oosterbeek. Tot dan!

Lees dit bericht uit de Gelderlander.