De ZWO-commissie nodigt u uit  een keuze te maken uit drie projecten die zich inzetten voor vluchtelingen.

I. Noodhulp en werken aan vrede in Nigeria, lees de informatie en bekijk het filmpje.
II. Beter bestand tegen water in Bangladesh, lees de informatie en bekijk het filmpje.
III. Overleven in een burgeroorlog in Zuid-Soedan, lees de informatie en bekijk het filmpje.

De ZWO-commissie schrijft “Net zoals bij de Nederlandse verkiezingen mag u als persoon één keer stemmen. Maar… wellicht dat u als gemachtigde van iemand alsnog wat vaker kunt stemmen…
Voor het project dat de meeste stemmen krijgt wordt tijdens de ZWO-dienst in februari gecollecteerd. Ook zal over dat project extra informatie worden gegeven. Zondagmorgen 12 en 19 januari staan we voor en na de kerkdienst in de Vredebergkerk achter in de kerkzaal met een tafel waar u uw stem kunt uitbrengen.
Wij zijn benieuwd naar de uitkomst
”.