Beelden en verhalen van advents- en kerstactiviteiten.
Tientallen vrijwilligers en honderden deelnemers bezoeken de verschillende activiteiten tijdens advent en kerst veelal in en rond de Vredebergkerk en Oude Kerk in Oosterbeek.
Vaak zijn het oecumenische activiteiten of is er een samenwerking met bijvoorbeeld Pro Persona. Andere keren is het georganiseerd door de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze.

Veel mensen hebben genoten en ontdekten hoe je in deze donkere weken samen kunt toeleven naar ’t Licht. Mooie uitspraken kwamen er van kinderen en mensen die meewerkten.

Open het beeldverslag en u kunt kijken naar en lezen over de verschillende activiteiten. En misschien even na genieten van alles wat er gebeurde.
Als u meer wilt lezen of zien over de achtergronden van het project “Volg de Ster”, de mooie (stam)boom en de gedichten van Myrthe, open het document “Volg de Ster”.

Bekijk een kort video filmpje van de kerstmorgenviering.

Wilt u meer weten of wilt u een volgende keer als vrijwilliger meedoen of  persoonlijk uitgenodigd worden voor dit soort activiteiten, dan horen we dit ook graag.

Contact: communicatie@pkn-oosterbeek-wolfheze.nl of 026 7370475