Op kerstavond 24 december zijn er twee kerkdiensten in Wolfheze.

Om 19.00 uur is er dienst in Het Schild waarin voorgaat ds. Irene Builtjes-Faber. Iedereen is van harte welkom.

Om 20.45 is er een kerstnachtdienst in de Opstandingskerk op het terrein van Pro Persona. De viering is een gezamenlijk initiatief van het team Geestelijke Verzorging van Pro Persona en de Protestantse Gemeente Wolfheze-Oosterbeek.

In de kerstnacht vieren we dat God zich omkeert, naar ons toe. Dat mag ons er weer toe uitnodigen ons toe te keren naar elkaar. Maar dat gaat niet zomaar. Daar is moed voor nodig. Durven we ons toe te vertrouwen aan handen die niet de onze zijn? En zijn we in staat, of bereid, te ontvangen wie of wat aan ons wordt toevertrouwd?

Remco Graat is de voorganger en muzikale medewerking is er van Vocaal ensemble X-tet uit Arnhem.

Na afloop warme chocolademelk en glühwein.