Zondagmorgen 24 november, de laatste zondag voor Advent, worden om 10.00 uur in de Vredebergkerk te Oosterbeek de mensen herdacht die het afgelopen jaar zijn overleden. Stilstaan bij degenen die zijn gestorven. De namen worden voorgelezen en een lichtje aangestoken.
De nabestaanden worden allemaal persoonlijk uitgenodigd om bij deze gedachtenisviering aanwezig te zijn.
Na het noemen van al deze namen wordt stil gestaan bij andere overledenen waar de aanwezigen op dat moment aan herinnerd worden. Iedereen die wil, kan naar voren komen om voor die persoon een lichtje aan te steken.
Voorganger is ds. Oebele van der Veen.

Of u nu wel of niet bij de kerk hoort, iedereen is welkom om samen verdriet en herinneringen te delen.
Na de dienst is er ruimte voor ontmoeting en natuurlijk voor koffie, thee of limonade.
Kinderen zijn ook van harte welkom en voor de allerkleinsten is er oppas.

De kerk vindt u aan Van Toulon van der Koogweg 3.