Donderdag 24 oktober verschijnt het nieuwe kerkblad. Tientallen mensen gaan op stap om de 950 exemplaren bij de mensen thuis te bezorgen.

De redactie schrijft “Met enthousiasme hebben we gewerkt aan deze bijEen met als titel Danken en Delen.
Als redactie zien wij zowel bij een oogstdienst als bij het gedenken van overledenen op Eeuwigheidszondag dankbaarheid voor het goede wat we ontvangen hebben maar ook de behoefte dat goede te delen.
Het hoofdartikel, het interview en de aandacht voor hen die het afgelopen jaar zijn overleden, maar ook de beelden van hangend fruit en ingezamelde producten voor de Voedselbank, getuigen hiervan.
Wij hopen dat deze bijEen u zal inspireren”.

Bent u nieuwsgierig, u kunt het kerkblad ook digitaal lezen, kijk op de desbetreffende pagina.