Na alle Airborneherdenkingen dit weekend sluit de Raad van Kerken de jaarlijkse Vredesweek af in een oecumenische zondagsviering waarin we alle engelen (ook die van de wereld) gedenken.

De werkgroep schrijft: “In Genesis 28 lezen we over Góds engelen die zien hoe Jakob, als vermoeide op de vlucht zijnde haveloze, zich te rusten legt. Met dit beeld voor ogen stijgen zij omhoog de ladder op en zien eenmaal aangekomen voor Gods troon Jacob vol grandeur! Vol ongeloof dalen zij weer af en zien hem wederom in zijn armzaligheid als vluchteling. Maar nu met de kennis dat hij in de schittering voor Gods troon door God bemind wordt. In Woord, gebed en zang roepen we de eeuwige op om mensen te verbinden, met God zelf, met anderen en in toenemende mate met de aarde en alle schepselen.”

Vredebergkerk – Oosterbeek, zondag 29 september om 10.00 uur.
Voorgangers: ds. Annemarieke van der Woude (Remonstrantse Gemeente),
dhr. Jan Tijssen (Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze).

Voor de allerkleinsten is er oppas, voor de basisschoolkinderen kindernevendienst en voor de tieners tienergespreksgroep.

Na de dienst is er ruimte om elkaar te ontmoeten bij koffie/thee of limonade.

De Raad van Kerken Oosterbeek-Wolfheze-Doorwerth-Heveadorp nodigt u van harte uit!