Op zondag 29 september is er om 17.00 uur in de Oude Kerk een vrolijk concert op gitaar en dwarsfluit.

Ciska Hoogendoorn (gitaar) en Annet Kronenberg (dwarsfluit) vormen al jaren een duo en treden regelmatig op van Rhenen tot Rheden. Zij spelen onder andere Spaanse en Italiaanse klassieken zoals Giuliani en Sor, en ook hedendaagse aria’s van Kleynjans en stukken van Albeniz. ‘Muziek die leest als een roman,’ aldus Kronenberg.

Het optreden van Hoogendoorn en Kronenberg maakt onder deel uit van de zomerse openstelling van de Oude Kerk. Onder de naam ‘Zin op Zondag’ is er een tweewekelijks programma met muziek, bezinning en inspiratie. ‘Zin op Zondag’ is een vrij toegankelijke plek, waar de deur open staat en de klanken je tegemoet komen.

Toegang is altijd gratis, er staat een collecteschaal voor een vrijwillige bijdrage.