Op de Airborne zondag, 22 september, vindt om 16.30 uur in de Oude Kerk in Oosterbeek de jaarlijkse Service of Choral Evensong plaats.
We herdenken in deze dienst de donkere dagen van de Slag om Arnhem. De Engelse- en Nederlandstalige, Anglicaanse liturgie wordt geleid door Rev. Geoffrey Allen en Oebele van der Veen. Het Oecumenisch Projectkoor, begeleid door organist Sander van Houten en o.l.v. Danny Nooteboom zingt samen met de gemeente diverse Engelse en Nederlandse liederen.

Plaatsgenoten en Airborne gasten, die zich betrokken voelen bij deze Airborne Evensong zijn van harte uitgenodigd.

We willen u deze keer vragen rekening te houden met mogelijke parkeerproblemen bij de Oude Kerk tijdens het tijdstip van de dienst.